sobota, 19. marec 2011

Bonsaji malo drugače - Flora

Člani Slovenskega bonsaj kluba smo na letošnjem Sejmu Flora v Celju (od 18.03.2011 do 20.03.2011) širši publiki predstavljali osnove bonsajizma. Zraven razstavljenih dreves nekaterih članov, so obiskovalcem bili na voljo praktični prikazi dela na drevesih, pred vsem pa veliko odgovorov na številna vprašanja.

Razstavljeno drevo (Rajko Podgornik Reš)

Zame je bila letošnja "Flora" nova izkušnja. Zraven tega, da sem ob delu na drevesu bil prvič v stiku z večjo množico ljudi, ki me je zelo presenetila z velikim zanimanjem in pred vsem z ogromno vprašanji, sem prvič oblikoval drevo, ki ni moje. Gorazd upam, da si zadovoljen s prvo preobrazbo :).

Razstavljeno drevo (Rajko Podgornik Reš)

Družba je bila kot vedno odlična, zanimanje presenetljivo veliko, ogromno navdušencev, seveda v množici tudi kak negativec ni manjkal, veliko vprašanj, veliko odgovorov,...v vsakem primeru zanimiva izkušnja. Upam, da smo obiskovalcem zadovoljivo odgovorili na vprašanja.  Vsi tisti, ki niso dobili dovolj informacij ali so postali še bolj radovedni, pa vabljeni na spletno stran SBK (največ informacij se najde na forumu).

Ni komentarjev: